Explicațiile lui Mircea Lucescu în legătură cu plecarea sa de la Dinamo Kiev

Explicațiile lui Mircea Lucescu în legătură cu plecarea sa de la Dinamo Kiev

Reputatul tehnician român Mircea Lucescu, 78 de ani, a demisionat recent din postura de antrenor principal la Dinamo Kiev, anunțându-și în același timp și retragerea din fotbal.

Lucescu, fost antrenor la Dinamo, Rapid sau Inter, încă nu e sigur totuși că a spus adio fotbalului, însă într-un interviu din presa ucraineană a dat mai multe detalii în ce privește motivele care au dus la plecarea sa de la gruparea din capitala țării de la nord de România. El spune că nu regretă decizia și, deocamdată, profită de timpul liber și așteaptă oferte:

ADVERTISING

”Dacă am vreun regret că am părăsit-o pe Dinamo Kiev? Absolut nu! Nu mai sunt condiții să faci treabă bună în Ucraina. Am petrecut mulți ani acolo, dar acum nu mai este nici măcar un minim de profesionalism și, din păcate, nu este vina nimănui, este doar vina acestui război nenorocit. Deocamdată, mă odihnesc și aștept oferte”, a spus Mircea Lucescu în presa ucraineană, conform sport.ua.

Lucescu s-a retras de la Dinamo Kiev din postura de al treilea cel mai titrat antrenor al lumii, cu 35 de trofee, sub Alex Ferguson și Pep Guardiola, cu 49, respectiv 36 de titluri în palmares.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!