Evgeni Plushenko, mesaj stupefiant după ce Rusia a invadat Ucraina: "Rușii mei, capul sus! Stop fascismului!"

Evgeni Plushenko, mesaj stupefiant după ce Rusia a invadat Ucraina: "Rușii mei, capul sus! Stop fascismului!"

Legendarul Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai buni patinatori din istorie, a publicat un mesaj stupefiant pe o rețea de socializare, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Plushenko a transmis un mesaj de susținere după ce Rusia a invadat Ucraina și a preluat tema invocată de Vladimir Putin, că scopul este denazificarea țării vecine.

"Sunt rus! Sunt mândru că sunt rus! M-am născut în măreața Rusie, în regiunea Khabarovsk. Am trăit mult timp în Volvograd, am făcut parte din clubul sportiv din Sankt Petersburg, iar în acest moment trăiesc și muncesc la Moscova. Am adus acasă 4 medalii olimpice, la 4 ediții diferite. Rușii mei, mergeți cu capul sus oriunde în lume. Nu trebuie să vă fie rușine, fiți mândri că faceți parte din această nație. Stop rasismului! Stop genocidului! Stop fascismului!”, a scris Plushenko pe Instagram, într-un mesaj publicat în engleză și rusă.

ADVERTISING

Evgeni Plushenko este unul dintre cei mai buni patinatori din istorie. Are 4 medalii la Jocurile Olimpice, dintre care două de aur.

Palmaresul său este unul impresionant, cu 26 de medalii în competitițiile majore, fiind și triplu campion mondial la individual.

Evgeni Plushenko a venit în România de mai multe ori cu turneul Kings On Ice, având o mulțime de fani în țara noastră.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇