EURO 2024: Anglia câștigă grupa C, departajare incredibilă între Danemarca și Slovenia

EURO 2024: Anglia câștigă grupa C, departajare incredibilă între Danemarca și Slovenia

Grupa C de la EURO 2024 s-a încheiat cu două egaluri albe, 0-0, în meciurile Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia.

În ambele meciuri a fost câte un gol anulat.

În minutul 20 al meciului Anglia - Slovenia, Bukayo Saka a marcat din apropiere, după o centrare din dreapta, însă reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

În minutul 54 al meciului Danemarca - Serbia, Mitrovic a marcat pentru Serbia, dar reușita sa a fost anulată pentru un ofsaid în prealabil la Luka Jovic.

Anglia a câștigat grupa C de la Campionatul European, cu cinci puncte din trei meciuri, Danemarca a terminat pe locul 2, cu 3 puncte, Slovenia s-a clasat pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Serbia a terminat și ea grupa cu 3 puncte, dar pe locul 4.

ADVERTISING

După 3 meciuri, danezii și slovenii au terminat la egalitate perfectă din punct de vedere al punctelor și al golaverajului, dar și la cartonașe galbene (6-6) și meci direct (1-1).

S-a ajuns la un criteriu de departajare incredibil între Danemarca și Slovenia pentru stabilirea echipei care se califică în optimi de pe locul doi din grupa C. Danezii au ieșit în avantaj datorită locului superior ocupat în clasamentul per total al preliminariilor de calificare, 9, față de 15 Slovenia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!