Eugenie Bouchard, amintiri cu Simona Halep: "Am rămas tare stresată"

Eugenie Bouchard, amintiri cu Simona Halep: "Am rămas tare stresată"

Eugenie Bouchard a vorbit despre amintirile pe care le are cu Simona Halep.

Jucătoarea din Canada își aduce aminte cu drag de semifinale pe care a disputat-o la Wimbledon 2014, contra Simonei, pe care a câștigat-o.

”A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei mele, evident. M-am simțit foarte bine, dar lucrul pe care îl țin minte e că, la final de partidă, am avut minge de meci. Nu știu dacă vă amintiți, dar Simona urma să servească, iar un spectator din public a început să țipe. Eu mi-am pierdut concentrarea, am ridicat mâna, dar Simona nu s-a oprit din a servi. A fost chiar la minge de meci.

ADVERTISING

Simona a câștigat punctul, am pierdut și game-ul, și am rămas tare stresată, pentru că pierdusem mingea de meci. După care, mă bucur că am revenit și am servit pentru a mă califica în finală”, a declarat Eugenie Bouchard, potrivit DigiSport.

Victoria de la Wimbledon este singura pentru Bouchard contra Simonei, deoarece sportiva noastră s-a impus de trei ori apoi.

Bouchard s-a stins după acel meci și a ajuns pe locul 443 WTA, în timp ce Simona Halep a câștigat două turnee de Grand Slam.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!