Eric de Oliveira a găsit vinovatul pentru jocul slab al lui CFR Cluj

Eric de Oliveira a găsit vinovatul pentru jocul slab al lui CFR Cluj

Fostul mijlocaș Eric de Oliveira a vorbit despre situația de la CFR Cluj.

Ardelenii luptă pentru câștigarea titlului, dar jocul nu convinge, iar mulți fani sunt supărați pe evoluția fotbaliștilor.

Eric de Oliveira spune că de vină pentru jocul slab este antrenorul Edi Iordănescu. Brazilianul afirmă că schimbarea antrenorului nu le-a prins deloc bine jucătorilor, care nu mai pot să evolueze pe măsura calităților lor.

"Cred că schimbarea asta nu a fost bine văzută de jucători. Nu că nu le-a convenit, dar au stiluri diferite și această modificare a făcut să le scadă nivelul. Erau obișnuiți cu ceva și acum au altceva. Profilul pe care îl adopta Dan Petrescu le convenea mai mult decât stilul lui Edi. Mie mi se pare că CFR Cluj nu are profilul de jucători pe care Edi îl dorește. Pe unde a fost, el a creat echipa, dar asta nu s-a întâmplat la CFR Cluj", a spus Eric de Oliveira la Look Sport.

ADVERTISING

De altfel, brazilianul este de părere că lui CFR Cluj îi va fi foarte greu să câștige titlul.

"E una dintre favorite, dar e foarte greu să câștige campionatul. Mi se pare că e cam târziu să mai schimbi ceva, să faci experimente. Trebuie să te descurci cu ce ai. E târziu să mai încerce 2-3-4 jucători noi", a mai spus Eric.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇