Emma Răducanu explică de ce a fost învinsă la Australian Open

Emma Răducanu explică de ce a fost învinsă la Australian Open

Emma Răducanu a explicat motivul eliminării din turul 2 de la Australian Open, după meciul cu Danka Kovinic.

Emma a afirmat că problemele medicale au împiedicat-o să se antreneze la un nivel ridicat în ultimele zile, deoarece nu a putut exersa loviturile de forehand și serviciul.

"Au fost oameni în echipa mea care probabil nu și-au dorit să joc", a spus Emma despre aceste probleme.

"Cred că a fost însă o experiență bună pentru mine. Am descoperit că am noi unelte în joc despre care nu știam până acum, precum forehandul tăiat. A fost o surpriză plăcută. Să iau setul secund cu o singură lovitură, chiar nu îmi vine să cred. Știu că pot ieși din situații dificile deoarece sunt încă tânără. Pot învață să lovesc un backhand bun, tactici noi. Sunt destul de mândră de treaba asta", a adăugat Emma.

ADVERTISING

Emma Răducanu a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open de jucătoarea Danka Kovinic din Muntenegru.

Sportiva de pe locul 98 WTA s-a impus după o partidă de mare luptă, scor 6-4, 4-6, 6-3, la finalul a mai bine de două ore și jumătate de joc.

Emma a alternat momentele slabe cu cele în care a jucat bine, dar în setul decisiv nu a mai putut face nimic, greșind foarte mult. Ea a avut și probleme medicale în acest meci.

În aceste condiții, Danka Kovinic ajunge în turul 3 și o va întâlni pe Simona Halep, sâmbătă, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!