Emma Răducanu, accidentare de ultimă oră. Va rata următorul turneu WTA

Emma Răducanu, accidentare de ultimă oră. Va rata următorul turneu WTA

Tenismena din Marea Britanie cu origini românești Emma Răducanu nu va putea lua parte la următorul turneu WTA din cauza unei accidentări de ultim moment.

Sportiva de 19 ani, aflată pe locul 12 WTA, a anunțat forfait pentru turneul WTA de la Monterrey, Mexic, ce va începe săptămâna viitoare, de luni, 28 februarie.

Motivul este o accidentare suferită la piciorul stâng în această săptămână la Guadalajara, turneu unde Emma a participat și a abandonat în partida cu Daria Saville.

„Salut tuturor, sunt Emma, ​​vreau doar să spun că îmi pare foarte rău că nu voi putea juca pentru voi la Monterrey. Sincer, așteptam cu nerăbdare să joc și să rămân mai mult în Mexic.

M-am distrat de minune aici, dar, din păcate, m-am accidentat în ultimul meu meci și asta înseamnă că nu pot juca săptămâna aceasta”, a fost mesajul sportivei cu tată român pentru organizatorii din Mexic.

ADVERTISING

Campioana de anul trecut de la US Open a abandonat în cel mai lung meci al anului în tenisul feminin, după 3 ore și 28 de minute, la scorul de 7-5, 6-7(4), 3-4 în meciul cu numita Saville, 610 WTA, în turul I.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!