Emil Boc, supărat după o declarație făcută de președintele LPF: "Mai ușor cu pianul pe scări"

Emil Boc, supărat după o declarație făcută de președintele LPF: "Mai ușor cu pianul pe scări"

Emil Boc îl trage de urechi pe președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Primarul orașului Cluj-Napoca se declară supărat după ce Gino Iorgulescu și-a arătat dezamăgirea la o posibilă retrogradare a lui Dinamo.

"Am fost supărat pe o declarație a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist și a președinte al unei instituții importante, mai ușor cu pianul pe scări. Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați. Am respect pentru Dinamo și noi am jucat în Liga a 4-a, am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influență. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puțin importanți decât cei de la Dinamo?", a spus Emil Boc într-o intervenție la Napoca FM, citat de sportulclujean.ro.

ADVERTISING

"Plecăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri și nu ne lăsăm intimidați și copleșiți. Sunt convins că Lincar știe ce e de făcut și i-am văzut extrem de motivați. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebui să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo. Această echipă a înțeles în sfârșit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Acești fotbaliști ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitatea", a adăugat edilul.

ADVERTISING

Dinamo și "U" Cluj se întâlnesc duminică seara, de la ora 21:00, pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, în manșa secundă a barajului de rămânere/promovare în Liga 1.

În tur, la Cluj-Napoca, gazdele s-au impus cu 2-0.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇