Edi Iordănescu îi răspunde lui Claudiu Keșeru, după ce acesta a fost surprins că a fost scos de pe teren

Edi Iordănescu îi răspunde lui Claudiu Keșeru, după ce acesta a fost surprins că a fost scos de pe teren

Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj lui Claudiu Keșeru după ce atacantul a fost surprins complet mirat când a fost scos de pe teren în meciul cu Chindia.

Iordănescu spune că atacantul nu are motive de supărare și că ar fi bine să-i treacă.

"Dacă nu i-a căzut bine, o să-i treacă. Jucători precum Keșeru sau Budescu aduc stabilitate, generează o altă stare de spirit în vestiar și sunt convins că ambii ne vor ajuta foarte mult", a spus Iordănescu la DigiSport.

Atacantul Claudiu Keșeru a fost complet surprins în momentul în care Edi Iordănescu a decis să-l scoată de pe teren în timpul meciului cu Chindia.

ADVERTISING

Keșeru a fost surprins de camerele TV complet mirat și la final le-a transmis reporterilor să-l întrebe pe Edi Iordănescu de ce l-a schimbat.

Claudiu Keșeru are 3 goluri în 4 meciuri de la transferul la FCSB. De asemenea, în confruntarea cu Chindia a lovit bara și a avut o altă mare ocazie.

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, după un penalti transformat de Constantin Budescu în minutul 90+7.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui CS Mioveni, într-un meci care nu se va putea disputa pe Arena Națională, ci la Buzău.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!