Edi Iordănescu, despre relația cu patronul lui CFR Cluj și cine a fost liantul dintre cele două părți

Edi Iordănescu, despre relația cu patronul lui CFR Cluj și cine a fost liantul dintre cele două părți

Edi Iordănescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu patronul lui CFR Cluj, Nelu Vaarga, în perioada în care a fost antrenorul echipei din Gruia.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani spune că nu este ușor de lucrat cu Nelu Varga și că președintele grupării clujene, Marian Copilu, a avut un rol foarte important.

"Ușor nu este, pentru că sunt oameni care bagă mulți bani în fotbal și în cazul domnului Varga este la fel, a făcut eforturi financiare, dar presupun că și satisfacțiile au fost pe măsură. Totul pleacă de la comunicare, de la un plan pe care trebui să-l faci, să îl discuti și să-l îmbrățișezi împreună cu patronatul", a spus Edi Iordănescu într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Un rol foarte important l-a avut președintele Marian Copilu, a fost atent la necesitățile noastre, a fost prezent zi de zi, m-a ajutat, a fost un factor de echilibru. Și poate și atunci când ogoliul meu a mai ieșit la suprafață sau am avut anumite nemulțumiri, fie din partea mea, din din partea patronului, a reușit să ne aducă pe același drum. Din păcate, atunci când era nevoie mai mare la final, nu am reușit să gestionăm foarte bine pentru a ne aduce continuitate", a adăugat tehnicianul.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a cucerit, luna trecută, cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

ADVERTISING

Edi Iordănescu și CFR Cluj s-au despărțit însă la finalul sezonului, iar clujenii vor fi antrenați în sezonul următor de Marius Șumudică.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇