Edi Iordănescu, despre negocierile cu Gigi Becali: "Nu poate să accepte niciun club ce ai pus tu aici"

Edi Iordănescu, despre negocierile cu Gigi Becali: "Nu poate să accepte niciun club ce ai pus tu aici"

Edi Iordănescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali pentru venirea sa la FCSB.

Actualul selecționer al României spune că a pus multe condiții tocmai ca să nu-i fie acceptate. Însă a avut parte de o surpriză.

"Am venit cu foarte multe solicitări. Am stat de vorbă cu cel care mă reprezintă și cu avocatul meu și am pus foarte multe condiții. Recunosc, multe au fost puse tocmai în ideea să nu-mi fie acceptate, asta pentru a nu ne certa sau să merg și să fie probleme ulterior", a spus Edi Iordănescu în cadrul unui podcastului ”Tare de Tot”, realizat de Viorel Grigoroiu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Îmi aduc aminte, undeva pe la 12-1 noaptea, eu i-am dat domnului Argăseală aceste condiții și după 10 minute m-a sunat și mi-a zis 'De ce nu îi spui direct că nu vrei să vii? Nu poate să accepte niciun club ce ai pus tu aici'. Și eu i-am spus că doar în acele condiții cred că am o șansă să muncesc așa cum eu cred. A rămas că ne auzim dimineața și după alte 10 minute m-a sunat și mi-a spus că totul e aprobat 'Îți pui ce vrei în contract și mâine te așteptăm la antrenament'", a adăugat acesta.

Edi Iordănescu a fost antrenorul "roș-albaștrilor" în perioada 18 august 2021 - 15 noiembrie 2021, în care echipa a disputat 11 meciuri (8 victorii, două egaluri și o înfrângere).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇