Edi Iordănescu anunță că are o ofertă din străinătate: "Hai să punem cărțile pe masă, să nu ne mai ascundem"

Edi Iordănescu anunță că are o ofertă din străinătate: "Hai să punem cărțile pe masă, să nu ne mai ascundem"

Puternic criticat după înfrângerea cu Muntenegru, selecționerul Edi Iordănescu a anunțat că a primit o ofertă din străinătate.

Iordănescu susține că are posibilitatea să plece de la echipa națională, însă momentan nu dorește acest lucru.

„E momentul să punem toate cărțile pe masă, să nu ne mai ascundem, să spunem adevărul pur! În această provocare pe care o am, am mai multe de pierdut decât de câștigat. Am o siguranță financiară, performanțele de pe plan intern mi-au adus multe oferte.

Inclusiv de când am fost numit la națională am avut posibilitatea să plec în străinătate. Sunt sigur că ușa va rămâne deschisă în continuare. Sunt aici pentru că am acceptat această provocare. Dacă nu aveam încredere, acceptam altă ofertă. Fugeam de această situație”, a dezvăluit selecționerul, conform Gsp.ro.

ADVERTISING

De asemenea, selecționerul a afirmat că jucătorii au mare probleme de încredere și de ritm de joc.

"Cea mai mare problemă e că avem jucători care nu joacă la club, care nu traversează cele mai bune momente acolo. Moralul e scăzut. Primul eșec atrage lucruri negative, dar e mai bine că a venit acum. Recunosc, am analizat și ceea ce înseamnă perspectiva mental-emoțională.

Am o concluzie puternică. Grupul, din păcate, este extrem de afectat din acest punct de vedere. S-au strâns multe înfrângeri, campanii ratate. Eu le resimt pe toate. Mă așteptam să găsesc asta, dar nu mă așteptam să fie atât de profund. Încercă să le arăt calea și să îi asigur că au valoare, au potențial, dar e important să ne scuturăm de trecut", a mai spus Edi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România va disputa următorul meci marți de la ora 21:45 în deplasare cu Bosnia în Liga Națiunilor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!