Edi Iordănescu a ținut să detalieze de ce l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în meciul cu Israel

Edi Iordănescu a ținut să detalieze de ce l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în meciul cu Israel

România a remizat doar cu Israel în partida de sâmbătă seara din preliminariile EURO 2024, iar Ianis Hagi, noul jucător al celor de la Alaves, nu a fost utilizat nici măcar un minut.

La final de partidă, selecționerul Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii legate de această absență a lui Ianis, noul decar al bascilor din La Liga. Fostul antrenor stelist a făcut 5 modificări în meci, dar printre fotbaliştii intraţi pe teren nu s-a regăsit şi Ianis Hagi.

Întrebat dacă pot să fie schimbări pentru partida de marți cu Kosovo, Edi a replicat: ”Cu siguranţă pot să fie schimbări. Ianis este alături de noi, nu are multe minute. S-a jucat într-un ritm ridicat. Putea să aducă plus valoare, în acelaşi timp era o expunere şi pentru el.

ADVERTISING

Vor fi momentele lui, este la un club foarte important în Primera, îşi vă lua momente şi acolo şi atunci va veni cu siguranţă cu un alt statut la echipa naţională. Dar este posibil orice, echipa naţională are nevoie de Ianis la forma lui cea mai bună şi sunt sigur că e chestie de timp până va ajunge acolo”, a punctat Iordănescu pentru Antena Sport.

Hagi ar putea fi utilizat marți în partida cu Kosovo, de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro în format text. România e obligată să câștige cu ex-iugoslavii pentru a se menține pe locul 2 în grupă, loc de calificare la EURO.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!