Edi Iordănescu a anunțat cine va fi căpitanul FCSB

Edi Iordănescu a anunțat cine va fi căpitanul FCSB

Antrenorul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că este mulţumit că echipa sa „leagă” victorii dar în acelaşi timp nu poate fi liniştit din cauza deficitului de puncte faţă de prima poziţie a clasamentului. El a anunțat și cine va fi căpitanul FCSB.

EL a precizat că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru o confruntare dificilă cu Chindia Târgovişte, în etapa a 11-a a Ligii I.

"E un fond bun, e adevărat, legăm victorii şi asta e important, chiar dacă mi-aş fi dorit să fie într-o manieră un pic mai solidă. Cu toate astea deficitul de puncte nu ne lasă să fim liniştiţi. Avem un joc greu, Chindia este o echipă bine organizată, bine pregătită fizic, disciplinată, cu un antrenor care pune preţ pe aceste detalii. Suntem pregătiţi pentru o confruntare dificilă, trebuie să fim extrem de bine montaţi şi eficienţi pentru a aduce puncte acasă şi pentru a fi liniştiţi în această pauză de două săptămâni prilejuită de jocurile echipei naţionale", a declarat Iordănescu.

ADVERTISING

Tehnicianul a precizat că are în continuare probleme în lot din cauza accidentărilor: "Suntem destul de restrânşi ca număr, pentru că sunt probleme medicale. Eu pun preţ pe defensivă, dar defensivă începe de la cel mai avansat atacant până la portar, toţi trebuie să fie concentraţi".

Referitor la banderola de căpitan al echipei, Edward Iordănescu a afirmat că Florin Tănase o va prelua imediat ce va fi apt să intre pe teren.

"În ceea ce priveşte banderola de căpitan al echipei, cred că am clarificat această situaţie, este decizia mea, îmi aparţine, consider că avem trei-patru jucători care pot îndeplini acest rol în orice moment, prin prisma experienţei lor şi ceea ce pot să transmită. Keşeru este unul dintre aceşti trei-patru jucători. Dar rămâne valabil ceea ce am mai spus, pentru mine căpitanul echipei rămâne Tănase, care acum este în afara lotului cu această accidentare. Cu siguranţă că atunci când el va reveni, va fi cu banderola pe mână", a mai spus Iordănescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va întâlni vineri, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, într-un meci din cadrul etapei a 11-a a Ligii I.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!