Eden Hazard și-a anunțat retragerea din naționala Belgiei

Eden Hazard și-a anunțat retragerea din naționala Belgiei

Eden Hazard, starul selecţionatei de fotbal a Belgiei, a anunţat miercuri, pe contul său de Instagram, că pune capăt carierei internaţionale, după eliminarea naţionalei ţării sale în faza grupelor la Cupa Mondială 2022 din Qatar, informează AFP.

„O pagină s-a întors astăzi… Vă mulţumesc pentru dragostea voastră. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru inegalabil. Vă mulţumesc pentru toată această fericire împărtăşită din 2008. Am decis să pun capăt carierei mele internaţionale”, a scris atacantul echipei Real Madrid, în vârstă de 31 de ani.
Căpitanul Belgiei la Cupa Mondială a adunat 126 de selecţii şi a înscris 33 de goluri El a sărbătorit prima sa convocare în noiembrie 2008, împotriva Luxemburgului, când avea 17 ani şi 316 zile.

ADVERTISING

Ultima apariţie a lui Eden Hazard în tricoul Belgiei a fost pe 1 decembrie, când a intrat pe teren în ultimele minute ale meciului cu Croaţia (0-0), din faza grupelor CM 2022. Acest rezultat nu le-a permis belgienilor să se califice în optimile de finală, părăsind competiţia din Qatar.

La finalul acelei partide, Hazard şi-a exprimat îndoielile cu privire la viitorul carierei sale internaţionale, indicând că pleacă în vacanţă pentru a se gândi la acest lucru.

Puţin folosit la nivel de club în ultimele trei sezoane, jucătorul lui Real Madrid a contat pe turneul din Qatar pentru a arăta că "nu este terminat".

ADVERTISING

"Odată cu ritmul meciurilor, îmi voi găsi nivelul. Nu am devenit rău în câteva luni", a explicat el.

Anunţul său de miercuri trezeşte temeri cu privire la alte retrageri din selecţionata Belgiei. În timp ce portarul Thibaut Courtois (30 ani) a asigurat că va continua să poarte tricoul naţionalei, alţi jucători precum Romelu Lukaku (29 ani) şi Kevin De Bruyne (31 ani) nu s-au exprimat încă pe acest subiect.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!