Echipa primei etape din Superligă

Echipa primei etape din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit componența echipei ideale din prima rundă a noului sezon din Superligă:

PORTAR

Cristian Bălgrădean (CFR Cluj / 34 de ani) - A fost eroul ultimelor minute din meciul cu Rapid, atunci când a apărat un penalty, salvând victoria pentru clujeni.

FUNDAŞI

Radoslav Dimitrov (Sepsi OSK / 33 de ani) - Experimentatul fundaş de bandă bulgar, ajuns la meciul 180 pe prima scenă, a contribuit la ambele reuşite ale covăsnenilor.

Yuri Matias (CFR Cluj / 27 de ani) - Sosit în primăvară la CFR, a înscris primul gol în tricoul grupării clujene, acesta fiind al 7-lea în 62 de meciuri disputate în principala competiţie din România.

ADVERTISING

Igor Armaș (FC Voluntari / 35 de ani) - Căpitanul ilfovenilor a fost la înălţime! Prestaţia sa din defensivă a fost fără greşeală.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 36 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. A dominat flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Gustavo Vagenin (U Craiova / 30 de ani) - Şi-a continuat forma bună din primăvară. A înscris ambele goluri ale oltenilor.

Andrei Artean (Farul / 28 de ani) - A marcat unul dintre golurile frumoase din prima etapă. La final, reuşita sa s-a dovedit a fi decisivă.

ADVERTISING

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) - Poate fi considerat surpriza plăcută a primei etape. A marcat de două ori şi a controlat centrul terenului.

ATACANŢI

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 24 de ani) - A înscris de două ori şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Vitalie Damașcan (Sepsi OSK / 23 de ani) - Introducerea sa pe teren pe parcursul reprizei secunde a fost mutarea prin care Cristiano Bergodi a relansat jocul din Bănie.

Dorian Bertrand (FC Argeş / 29 de ani) - Cu două goluri înscrise, acesta a avut un debut formidabil în tricoul piteştenilor. Merită urmărit cu atenţie!

ADVERTISING

ANTRENORUL ETAPEI

Erik Lincar (U Cluj / 43 de ani) - A pregătit perfect duelul cu vicecampioana ediţiei precedente, un aspect remarcat şi apreciat de către toţi specialiştii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇