Echipa ideală a etapei a 3-a din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

Echipa ideală a etapei a 3-a din play-off-ul/play-out-ul Ligii 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa etapei a treia din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1.

Universitatea Craiova, FC Voluntari și Sepsi Sf. Gheorghe dau câte doi jucători.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 3-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 28 de ani) - A avut cinci intervenţii în momente cheie, atât la 0-0, cât şi la 1-0 pentru olteni.

FUNDAŞI

Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 28 de ani) - A marcat un nou gol de trei puncte. A fost a 10-a reuşită din contul jucătorului portughez în Liga 1.

ADVERTISING

Denis Ciobotariu (FC Voluntari / 23 de ani) - Evoluţie ireproşabilă în defensivă şi utilă în ofensivă. A pasat decisiv la singurul gol al meciului.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) - A înscris a cincea oară în acest sezon şi a ajuns la 30 de goluri marcate în 172 de jocuri disputate în Liga 1.

Jérémy Huyghebaert (FC U Craiova 1948 / 33 de ani) - A înscris un gol care, la finalul sezonului, ar putea fi decisiv în salvarea directă de la retrogradare.

MIJLOCAŞI

Adnan Aganović (Sepsi OSK / 34 de ani) - A marcat, a pasat decisiv şi a produs alte câteva momente de panică în apărarea adversă.

ADVERTISING

Modestas Vorobjovas (UTA / 26 de ani) - A înscris primele lui goluri în Liga 1. A doua reuşită a fost printre cele mai frumoase marcate în această etapă.

Ovidiu Bic (Universitatea Craiova / 28 de ani) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Reghecampf în repriza secundă. A marcat, probabil, cel mai frumos gol din carieră.

Antonio Sefer (Rapid / 21 de ani) - A înscris pentru întâia oară în principala competiţie internă, reuşita sa fiind una de-a dreptul spectaculoasă.

ATACANŢI

Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) - A marcat şi a deschis drumul dinamoviştilor spre prima victorie pe teren advers din ediţia curentă.

ADVERTISING

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 21 de ani) - Intrat la pauză, s-a remarcat în mai multe rânduri. A reuşit a patra pasă de gol din ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) - A pregătit perfect duelul de tradiţie de pe "Arena Naţională" şi a fost inspirat pe tot parcursul jocului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇