Două transferuri la Rapid

Două transferuri la Rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti îşi propune să realizeze două transferuri de jucători în pauza competiţională din iarnă, a anunţat, joi, la evenimentul de deschidere a fan shop-ului de la Stadionul Giuleşti, acţionarul Victor Angelescu.

„Bugetul pentru transferuri este stabilit de la începutul anului. O să facem tot ce putem să aducem unul-doi jucători în această pauză. Clubul, adică acţionarii şi preşedintele, a stabilit împreună cu Adi Mutu că atât ne dorim, doi jucători. Dacă mai pleacă cineva, vom vedea ce vom face la momentul respectiv”, a spus Victor Angelescu.

ADVERTISING

Întrebat dacă unul dintre jucătorii pe care doreşte să îi transfere este Gheorghe Grozav de la Petrolul Ploieşti, preşedintele Daniel Niculae a menţionat că nu poate nominaliza, dar a subliniat că atacantul grupării prahovene ar aduce un plus de valoare la orice echipă din Superligă.

"Gicu este un jucător foarte, foarte valoros, mi-a fost coleg la echipa naţională. Am văzut toţi nişte execuţii extraordinare la el. Dacă ar veni s-ar reîntregi familia Grozav la Rapid, dar vom vedea. El e un jucător cu calităţi extraordinare, care ar aduce un plus la orice echipă. Însă până acum nu s-a pus problema să oferim nume de jucători pe care îi dorim", a menţionat Niculae.

ADVERTISING

Antrenorul Adrian Mutu a anunţat după ultimul meci oficial al anului că în pauza competiţională din iarnă clubul FC Rapid va renunţa la atacanţii Jakub Vojtus şi Younes Marzouk şi fundaşul Damien Dussaut.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇