Doliu în handbal: O jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea a murit la doar 34 de ani

Doliu în handbal: O jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea a murit la doar 34 de ani

Echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, miercuri, decesul jucătoarei ucrainene Irina Glibko, într-o postare emoţionantă pe pagina de Facebook a clubului.

”Cu inimile îndurerate, anunţăm trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toţi cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea.

ADVERTISING

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscător pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei şi către toţi cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre'', se arată în mesaj.

Irina Glibko (34 ani) s-a stins bolnavă de cancer.

ADVERTISING

Glibko s-a născut la Odesa şi a jucat la Galiceanka Lvov (2007-2009), Zaporoje ZSEA (2009-2011) şi Podatkova (2011-2012), după care s-a transferat în România, evoluând succesiv pentru Danubius Galaţi (2012-2013), CSM Bucureşti (2013-2015), HCM Roman (2015-2017), SCM Râmnicu Vâlcea (2017-2024), fiind şi componentă a naţionalei Ucrainei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇