Doi români, la startul etapei a patra din Campionatul European de Raliuri

Doi români, la startul etapei a patra din Campionatul European de Raliuri

Echipajul format din frații Norbert și Francesca Maior va lua startul în acest weekend la a patra etapă din Campionatul European de Raliuri, care are loc la Barum, în Cehia.

Pe locul 3 anul trecut în Campionatul Național de Raliuri Betano, frații Maior au participat până acum la toate cele trei runde continentale desfășurate în actuala stagiune. Norbert ocupă poziția a patra în topul general al clasei ERC3 Junior, cu 51 de puncte, în timp ce liderul Sami Pajari are 93 de puncte cu trei etape înainte de final.

ADVERTISING

„Am auzit multe lucruri despre acest raliu, despre atmosfera incredibilă de pe probe, despre cât este de frumos, dar și de dificil, lucruri care ne fac să fim extrem de curioși și nerăbdători să începem. Se anunță o vreme capricioasă și o competiție atipică și extra dificilă, dar de aceea suntem aici, să câștigăm cât mai multă experiență și să ne învățăm lecțiile pentru sezonul următor”, a declarat Norbert Maior înaintea startului la Barum Czech Rally Zlin.

Raliul va începe vineri seară cu proba specială Zlin și va avea un total de 15 probe pe o distanță totală de 210,9 kilometri.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇