Dinamo și-a prezentat noul antrenor

Dinamo și-a prezentat noul antrenor

Antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că de fiecare dată când a ajuns la Dinamo, formaţia bucureşteană a avut probleme şi i-a asigurat pe suporteri că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva echipa de la retrogradarea din Liga I de fotbal.

„Sunt pentru a treia oară la Dinamo şi de fiecare dată când ajung aici echipa are probleme. Încerc de fiecare dată să fac tot ce pot pentru a salva Dinamo. De fiecare dată a fost o situaţie dificilă, situaţia este asemănătoare. Toţi suporterii trebuie să ştie că voi face tot ce pot pentru a salva Dinamo. Îmi aduc aminte că în precedentul mandat situaţia era asemănătoare şi ne-am salvat de la retrogradare. Acum se vorbeşte din nou despre salvarea de retrogradare sau baraj. Am văzut că Gaz Metan are probleme, dar noi trebuie să ne concentrăm la noi. Când mă gândesc la baraj cred că va fi la fel de greu, pentru că vom întâlni echipe destul de bune din Liga a II-a. Sunt aici de miercuri şi am văzut că sunt foarte mulţi jucători noi, foarte puţini sunt cei pe care îi ştiu din precedentul mandat”, a declarat Uhrin.

ADVERTISING

Referitor la partida cu Rapid, de duminică, tehnicianul ceh a precizat că este posibil să se mulţumească şi cu un rezultat de egalitate.

"E clar că am nevoie de timp, dar acest timp nu există şi trebuie să facem tot ce este posibil în acest interval. Tot ce vreau să le spun suporterilor este că voi da maximum pentru a salva echipa de la retrogradare. Sunt aici de miercuri sunt foarte multe probleme, sunt multe lucruri de pus la punct. Nu ştiu foarte bine despre ce este vorba, s-au primit foarte multe goluri. Vom vedea cum se poate rezolva situaţia. Nimeni nu vrea să piardă acest meci, e posibil să ne mulţumim şi cu un punct, vom vedea. Nu ştiu dacă există o favorită în acest meci, poate ei, pentru că se află pe o poziţie mai bună. Vom vedea cum se va desfăşura meciul. Problema noastră este că avem mult accidentaţi. Sper să fiu inspirat să îi trimită în teren pe cei mai buni. Îl ştiu pe Adrian Mutu, a fost selecţionerul echipei U21 a României, a jucat împotriva mea, îl cunosc foarte bine", a afirmat Dusan Uhrin Jr.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a precizat că nu a semnat deocamdată contractul cu Dinamo din cauza unor probleme negociate cu conducerea clubului, dar a exclus posibilitatea ca duminică să nu stea pe banca tehnică la meciul cu Rapid.

"Nu am semnat încă contractul, însă îl voi semna după conferinţa de presă. Am negociat foarte multe zile, începând de miercuri până în această dimineaţă. Nu vreau să vorbesc despre contractul meu, sunt nişte discuţii între mine şi club, dar le vom rezolva. Nu cred că sunt şanse ca mâine să nu fiu pe bancă", a mai spus Uhrin.

ADVERTISING

Echipa Dinamo întâlneşte formaţia Rapid, duminică, în deplasare, la Mioveni, într-un meci din cadrul primei etape a play-out-ului Ligii I.

Partida se va disputa cu porţile închise în urma deciziei Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal care a sancţionat clubul FC Rapid cu disputarea a două meciuri cu porţile închise pe teren propriu şi o penalitate sportivă de 60.000 de lei după incidentele provocate de fanii proprii la meciul cu Dinamo (scor 1-1) din etapa a 28-a a Ligii I.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!