Dinamo câștigă în EHF European League

Dinamo câștigă în EHF European League

CS Dinamo Bucureşti a reuşit a doua sa victorie în Grupa B a competiţiei masculine de handbal EHF European League, 32-30 (16-15) cu echipa slovacă Tatran Presov, vineri, în Sala Dinamo, într-un meci-restant din etapa a treia.

După câteva minute de tatonare, Dinamo a preluat controlul jocului şi s-a desprins la 7-3 (13), după care a avut chiar un avans de cinci goluri pe tabelă, 10-5 (19), dar la pauză diferenţa a fost minimă, 16-15.

Meciul a fost echilibrat în partea secundă, dar Dinamo a reuşit să ia un avans de trei goluri, 27-24 (48). Tatran a egalat, 27-27, iar apoi s-a mers cap al cap până la 29-29. Dinamo a înscris trei goluri la rând şi şi-a asigurat astfel victoria (32-30).

ADVERTISING

Pentru Dinamo au marcat Ante Kuduz 7 goluri, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 7, Valentin Ghionea 8, Mihai Asoltanei 4, Amine Bannour 2, Rome Antonio Diogo Hebo 2, Javier Humet Gaminde 2.

Golurile echipei din Presov au fost înscrise de Pedro Souza Pacheco 7, Roman Ţarapkin 5, Oliver Rabek 4, Nuno Santos 4, Pavel Caballero Hernandez 6, David Michalka 3, Nino Grzentic 1.

Meciul a fost arbitrat de sârbii Marko Sekulic şi Vladimir Jovandic, iar delegat EHF a fost românul Ion Şerbu.

Clasament
1. Fuchse Berlin 10 puncte (6 jocuri)
2. IFK Kristianstad 10 p (8 j)
3. USAM Nîmes Gard 9 p (7 j)
4. Sporting Lisabona 6 p (6 j)
5. CS Dinamo 5 p (7 j)
6. Tatran Presov 2 p (8 j)

ADVERTISING

Primele patru clasate se califică în optimile de finală.

Dinamo va juca ultimele sale trei meciuri în deplasare, următorul fiind pe 23 februarie, cu francezii de la USAM Nîmes Gard.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇