Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Porto și Sporting Lisabona

Dinamo a transferat un jucător trecut pe la Porto și Sporting Lisabona

Dinamo a oficializat, astăzi, transferul fundașului portughez Andre Almeida Pinto, format la Academia celor de la Porto.

„OFICIAL. Andre Almeida Pinto la Dinamo București

București, 21 septembrie 2021. Fundașul central portughez Andre Almeida Pinto a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului competițional 2021-2022, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Născut pe 5 octombrie 1989 la Vila Nova de Gaia, Andre Almeida Pinto a evoluat ultima oară la Farense, în prima ligă a Portugaliei, 12 meciuri și un gol în sezonul trecut.

ADVERTISING

Format la Academia clubului FC Porto, Andre Almeida Pinto a evoluat pentru toate loturile naționale ale Portugaliei, de la U16 la U23, având o selecție și pentru prima reprezentativă, în 2015.

10 este numărul echipelor la care a evoluat Andre Almeida Pinto în carieră: FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh și Farense.

4 este numărul cu care Andre Almeida Pinto va juca la Dinamo București.

4 trofee are Andre Almeida Pinto în palmares, Cupa Portugaliei cu Braga (2016) și cu Sporting Lisabona (2019), precum și Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019)", se arată într-un comunicat al "câinilor".

OFICIAL. Andre Almeida Pinto la Dinamo BucureștiBucurești, 21 septembrie 2021. Fundașul central portughez Andre...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 21 septembrie 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇