Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală a unui fost jucător de la Universitatea Craiova: Afirmații dure făcute de mama fotbalistului

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală a unui fost jucător de la Universitatea Craiova: Afirmații dure făcute de mama fotbalistului

Suspendat de la naționala Maltei pentru hărțuire sexuală, Devis Mangia este acuzat de același lucru și în România.

Mama fostului fundaș Răzvan Popa susține că fiul său a fost hărțuit sexual de Mangia în perioada în care cei doi lucrau la Universitatea Craiova.

"Știam de câteva întâlniri pe care le-a avut în particular cu acest antrenor. Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan și i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine. El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Știam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu prietenii. Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam. La prima întâlnire, Mangia i-a zis că a văzut că e introvertit, că și el e la fel. Că seamănă și îl înțelege. Știu foarte puțin. Răzvan credea că Mangia e interesat de viața extrasportivă și voia să discute cu jucătorii.

ADVERTISING

Am plecat spre Craiova. Am intrat în apartamentul lui Răzvan și mă întreabă când am stabilit să mă văd cu Rotaru. Se uita și mă întreba de ce nu venise și tatăl lui. A zis 'Eu mâine spun tot'. Gravitatea din vocea lui… A văzut că mă pierdusem puțin. A zis să stau calmă. Și mi-a povestit anumite lucruri. Nu a durat mult. A început cu 'Știi întâlnirile alea? Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc'. Mi-a spus că a avut un șoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui. Făcusem firul imediat. Mi-am dat seama… Am vorbit mult cu el în acea seară. Știu că întreba «Ești singur? Stai singur? Ai relație?». A aruncat o întrebare legată de activitatea sexuală a lui Răzvan. Ceva de genul cât de des… Dar Răzvan s-a mai lovit de o asemenea întrebare și la juniori… Propunerea indecentă a fost să vadă un film pentru adulți… Ceva de genul", a spus Alexandra Popa la Gsp Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apoi, mama lui Răzvan Popa a susținut că patronul Mihai Rotaru nu a făcut nimic când a aflat, dar ulterior l-a demis pe Mangia fără să facă nimic public.

"A doua zi am ajuns la conducere… Ajungem la Rotaru. I-am spus că știu tot, dar el nu înțelegea. I-am explicat ce am aflat cu o noapte înainte. Noi am spus fără perdea anumite lucruri. Rotaru era circumspect. A zis «Trebuia să spună când a jucat. Acum când nu mai joacă se interpretează… ». M-am simțit profund jignită. A zis că- 'Îl mufam atunci și gata…' Adică să-i pună fire când se mai duce la Mangia. Culpabilizarea victimei… După discuția cu Rotaru, Răzvan e sunat de team managerul echipei și i s-a spus că trebuie să meargă la echipa a doua. A spus că nu se duce la echipa a doua. Îl sunăm pe Rotaru și l-am întrebat dacă asta e soluția. Iar Rotaru nu a știut ce să spună. Ne-a sunat înapoi și ne-a zis că e doar o coincidență și că decizia e luată cu mult timp înainte, spre binele lui Răzvan.

ADVERTISING

Am vrut să vorbesc cu un avocat. Am vorbit la cineva pe care cunoșteam. M-a întrebat de ce parte e conducerea. Am fost șocată. Se aștepta cumva întâlnirea a doua cu Mihai Rotaru. A fost la vreo 10 zile sau două săptămâni. Am fost cu soțul. Îmi aduc aminte că a zis 'Țin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri'. A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, și că nu poate nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului", a mai spus Alexandra Popa.

Ajuns la 25 de ani, Răzvan Popa, fost jucător la Inter Milano și Zaragoza, s-a retras din activitate după ce în ultimii ani nu s-a mai regăsit.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!