Detalii îngrijorătoare despre starea lui Alexandru Răuță, dinamovistul transportat la spital în timpul derbiului cu Rapid

Detalii îngrijorătoare despre starea lui Alexandru Răuță, dinamovistul transportat la spital în timpul derbiului cu Rapid

Jucătorul de fotbal Alexandru Răuță de la Dinamo, 29 de ani, a fost scos de pe teren cu ambulanța în cadrul derbiului cu Rapid de sâmbătă seara, după ce a acuzat severe probleme respiratorii.

Echipajul de pe ambulanță i-a acordat ajutorul de urgență și i-a montat o mască de oxigen pe față. Lui Răuță i s-a făcut un test Covid, iar rezultatul a fost negativ. După zeci de minute petrecute în ambulanță, jucătorul a fost în cele din urmă transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Despre aceste momente delicate a vorbit și antrenorul Mircea Rednic, care a povestit că Răuță simțea de două zile o durere în zona pieptului, dar că a insistat să joace: „Eu am pățit-o și cu Vrăbioru, am fost în teren, apoi cu Ekeng. Chiar am băgat o rugăciune repede.

ADVERTISING

Alexandru Răuță, scos cu ambulanța de pe teren în timpul derbiului Dinamo - Rapid

Nu l-a lovit nimeni și acum mi se spune că el, de două zile, simte o durere în piept. El n-a spus, e un tip extraordinar, profesionist, se pregătește, bagă capul în contră. S-a văzut, în momentul când Răuță și Espinosa au ieșit, noi am pierdut lupta la mijloc”, puncta antrenorul în alb și roșu, pentru LookPlus.

”A avut o stare febrilă, i-au făcut un EKG normal. Ne gândeam să nu fie ceva cardiac. S-a făcut și un test Covid-19 în salvare. A fost negativ. Asta au spus medicii. Acum l-au dus la Floreasca. Avea probleme respiratorii. Era bine, conștient. I s-a pus o perfuzie, era ok. Doar că nu știm cauza febrei”, a detaliat și Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo.

Momente dramatice la Dinamo-Rapid. Lui Răuţă i s-a făcut rău şi a intrat ambulanţa

În momentul apariției ambulanței pe gazon, Răuță avea o respirație sacadată și a avut nevoie de un aport suplimentar de oxigen extrem de rapid.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie spus că fostul jucător de la Mioveni sau Poli Iași a fost internat în anul 2020 cu Covid-19 la Institutul Matei Balș, fiind cel mai afectat jucător din lotul lui Dinamo pe atunci, cu febră puternică și dureri musculare severe.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!