Dennis Man primește critici din partea presei italiene: "Nu își găsește continuitatea"

Dennis Man primește critici din partea presei italiene: "Nu își găsește continuitatea"

Fotbalistul român de la AC Parma, Dennis Man, fost jucător la UTA Arad și FCSB, nu își găsește încă liniștea în Italia, acolo unde evoluează pentru gruparea de Serie B mai sus menționată.

La 24 de ani, redevenit de curând titular după o mai lungă accidentare, Man tot nu convinge totuși. Folosit titular în ultimele două partide, arădeanul este încă sub așteptările celor din jur, în special cele ale presei din Peninsulă.

"Ca de obicei, când se aprinde este foarte periculos, dar tot nu își găsește continuitatea. În duelurile unu contra unu este foarte periculos. Cu toate acestea, arată însă prea puțin pentru potențialul său. Dispare în multe momente din joc și atinge puține mingi", au scris italienii de la Parma Live.

ADVERTISING

În acest sezon, Man a bifat 12 partide și trei goluri marcate.

S-a vorbit totuși intens în ultima perioadă de o despărțire a lui Man de Parma, el fiind dorit cu ardoare de turcii de la Beșiktaș, care sunt dispuși să facă o ofertă. Parma ar cere pe român suma de 11 milioane de euro. Și Galatasaray l-a dorit pe Man în vara trecută, dar nu s-a ajuns la o înțelegere între părți.

Dennis Man a fost cumpărat tot pentru 11 milioane de euro, de la FCSB, în startul anului 2021.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!