Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: Despăgubirile uriașe stabilite de instanță

Dennis Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: Despăgubirile uriașe stabilite de instanță

Dennis Man a pierdut în primă instanță procesul cu fostul său impresar Anamaria Prodan, conform unei decizii a Tribunalului București.

Instanță a stabilit că Dennis Man trebuie să-i plătească 350 de mii de euro Anamariei după ce a reziliat unilateral contractul cu ea. Decizia nu e definitivă.

Man a rupt contractul cu Anamaria Prodan și a semnat cu Giovani Becali înainte să se transfere la Parma, iar acum e bun de plată.

”Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

ADVERTISING

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la tribunalul Ilfov”, se arată în decizia instanței.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat încântată de decizia instanței.

"Acum am precedent, lucrurile se vor schimba. O asemenea decizie a instanței este doar începutul. Acum, atunci când un jucător nu își va respecta contractul se va gândi de două ori, va ști că îl poate costa scump șmecheria.

ADVERTISING

Sunt încântată de decizia magistraților de la tribunal, eram convinsă că voi câștiga. Contractul era clar, nu avea cum să pierd procesul. Așa voi proceda în fiecare caz în care simt că sunt înșelată. Fac totul pentru jucătorii mei, dar nu îmi place să fiu înșelată”, a declarat Anamaria Prodan, citată de Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!