Denis Alibec dezvăluie motivul pentru care a plecat de la CFR Cluj

Denis Alibec dezvăluie motivul pentru care a plecat de la CFR Cluj

Denis Alibec a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj.

Transferat săptămâna trecută în Grecia, la Atromitos, atacantul în vârstă de 30 de ani spune că a plecat din Gruia deoarece nu i se potrivește stilul de joc al lui Dan Petrescu.

"În mod clar nici eu nu puteam să ofer cât îmi doream la CFR Cluj, nici clubul nu cred că era mulțumit cu randamentul meu. Sigur a fost mai bine pentru toată lumea să fac pasul spre altă echipă", a spus Alibec pentru playsport.ro.

"Eu am ajuns la echipă într-un alt context, cu alt antrenor și alt sistem de joc. Relația mea atât cu clubul, cât și cu Dan Petrescu, este una bună, să nu se înțeleagă altceva! Doar că toți știm cred tipul de fotbal pe care îl preferă Dan Petrescu și nu cred că mi se potrivește, atâta tot. Eu simt că pot să ofer mult mai mult și aveam nevoie doar de un alt context ca să arăt asta. Am jucat puțin și nu eram mulțumit eu, am marcat puțin și nu era nimeni mulțumit, normal. Greșelile personale mi le asum, ca de fiecare dată. Dar pentru ce se întâmplă pe teren aveam nevoie de o eliberare, de o descătușare", a completat acesta.

ADVERTISING

Doar două goluri a marcat Denis Alibec în tricoul lui CFR Cluj.

La Atromitos, Alibec va juca, de asemenea, sub formă de împrumut de la Kayserispor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇