Denis Alibec a fost fugărit de hoți

Denis Alibec a fost fugărit de hoți

Denis Alibec s-a ales cu o recidivă a accidentării după ce a fost fugărit de hoți.

Întâmplarea a avut loc la scurt timp după o intervenție chirurgicală, a dezvăluit fostul său antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică.

"Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură, a trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta, mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: 'Domn’ profesor, să îți spun ce am pățit!'. Ieșise de două zile din operație, era în recuperare, fiindcă acolo faci recuperare vreo 6-7 zile. Se operase în Spania și zice: 'Când am ieșit odată de acolo…', l-au urmărit niște hoți sau nici nu știu cum să îi numesc și au vrut să îi fure ceasul și săracul ca să fugă… El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă", a povestit Marius Șumudică la ProSport.

ADVERTISING

"Ca să vezi ce ghinion! Și a pierdut sezonul. Acum, era bine și cu acest presezon în care se va pregăti va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia, pentru că are calitate. Mi-a povestit ce s-a întâmplat. L-au văzut, avea un ceas mai de valoare, au vrut să îl deposedeze de ceas. În primă instanță, uiți de ceea ce se întâmplă, vrei să fugi și el nu avea voie să facă efort", a adăugat Șumudică.

Denis Alibec evoluează din 2020 la Kayserispor.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇