Defectul găsit de presa spaniolă lui Ianis Hagi după încă un meci fără strălucire pentru Alaves

Defectul găsit de presa spaniolă lui Ianis Hagi după încă un meci fără strălucire pentru Alaves

Ianis Hagi a evoluat timp de 63 de minute într-o înfrângere a celor de la Deportivo Alaves, scor 0-1 cu cei de la Las Palmas, fără să aibă, din nou, o evoluție cu multe realizări.

Tânărul mijlocaș de 25 de ani a fost titular pentru formația bască, dar a fost schimbat după primele 63 de minute ale partidei. Hagi a fost titular pentru a șasea oară în această stagiune, iar Ianis s-a remarcat în două rânduri. În minutul 41, românul a pasat superb spre Omorodion, care a rămas singur cu portarul, dar nu a introdus balonul în plasă. Iar a doua oară s-a remarcat negativ prin gesturile sale făcute la schimbare, fiind vizibil nemulțumit atunci când a fost înlocuit cu Benavidez.

ADVERTISING

El a primit nota 6 doar din partea cotidianului basc El Correo, care nota: „Suspendarea lui Ander Guevara i-a deschis poarta spre primul 11. Până acum i-a lipsit continuitatea și acțiunile sale sunt prea inconsistente, dar are calitatea necesară pentru a fi un jucător important. I-a servit o minge remarcabilă lui Samu, lăsându-l singur cu portarul”, a scris sursa citată.

Hagi rămâne cu cele două goluri marcate pentru Alaves, formație care este clasată pe 12 în La Liga, având 16 puncte la activ.

Împrumutat de Rangers în Spania până în vara lui 2024, Ianis Hagi a adunat 13 apariții pentru formația bască.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!