Declarațiile antrenorului Rapidului după încă o seară neagră pentru giuleșteni: „Dacă așa consideră conducerea, nu mă opun”

Declarațiile antrenorului Rapidului după încă o seară neagră pentru giuleșteni: „Dacă așa consideră conducerea, nu mă opun”

Rapid București a bifat vineri seara cel de-al treilea eșec consecutiv pe teren propriu, după 0-1 pe Arena Națională cu FC Voluntari, iar lucrurile încep să devină tulburi în tabăra giuleșteană.

Antrenorul Mihai Iosif spune după meci că este total nemulțumit de atitudinea jucătorilor sai, iar în ceea ce privește o eventuală demitere, declară că nu va ține cu dinții de post..

Liga 1: Rapid face un nou pas greșit

„Am făcut cel mai slab meci din acest campionat. Nu caut niciun alibi! Repet, cel mai slab meci. În rest, același lucru, tot felul de tertipuri. Jocul a fost penibil. Le-am spus jucătorilor. Dacă ne uităm la orice primă repriză din toate meciurile, veți vedea diferența. Una mare de agresivitate, de dorință, de mentatalitate. Nu am pus în practică ce am lucrat la antrenamente. E o supărare că am pierdut un nou meci acasă. A fost un moment care n-a mai fost în istoria Rapidului.

REZUMAT | Rapid - FC Voluntari 0-1. Giuleştenii, la a treia înfrângere acasă, pe Naţional Arena

Astăzi nu i-am avut pe Săpunaru, pe Albu, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Am avut 5 jucători care puteau fi titulari. Dar cine intră în vestiarul Rapidului trebuie să conștientizeze că de asta intră acolo. Dacă așa va considera conducerea, nu va fi nicio problemă. Eu pun Rapidul deasupra tuturor!”, au fost concluziile lui Iosif după partidă, la interviurile din zona mixtă pentru presă.

ADVERTISING

3.052 de suporteri au asistat la partida de pe Național Arena, de departe cea mai mică asistență a Rapidului din acest sezon.

Rapid are trei înfrângeri în ultimele 4 jocuri, iar FC Voluntari urcă pe locul 3 în Liga 1 cu patru victorii consecutive.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Emma Răducanu și-a concediat antrenorul

Ion Țiriac vrea să mute turneul de la Madrid: Cu ce oraș negociază

Motreanu speră că viitoarea conducere aleasă la Congresul PNL nu va include oameni cu probleme penale sau controversați: Ar fi o mare pată pe obrazul președintelui Iohannis

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!