Declarații la superlativ făcute de Kim Clijsters la adresa Simonei Halep, înainte de US Open

Declarații la superlativ făcute de Kim Clijsters la adresa Simonei Halep, înainte de US Open

Simona Halep va debuta luni la US Open 2022, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, iar belgianca Kim Clijsters, fosta imensă campioană a tenisului mondial a făcut câteva declarații la superlativ despre româncă.

Sportiva născută la Constanța e văzută de mulți a doua favorită la trofeu după lidera mondială Iga Swiatek, iar Kim Clijsters este și ea convinsă că Halep poate da lovitura la Flushing Meadows, acolo unde nu a atins decât semifinalele, în 2015.”Cred că are șanse să câștige orice turneu la care participă, pentru că are tot ce-i trebuie pentru a câștiga un turneu și, dacă este sănătoasă, cred că este capabilă să le facă viața foarte, foarte grea multor jucătoare. Are experiența de a câștiga un turneu de Grand Slam, așa că are cu siguranță ingredientele necesare pentru a reuși acest lucru. A jucat câteva meciuri bune. A avut câteva înfrângeri până la US Open, dar a jucat câteva meciuri bune, pe care le-am urmărit și în care simt că se forțează să fie puțin mai agresivă uneori și să încerce să își asume mai multe riscuri. Poate că, împreună cu Swiatek, este cea mai bună jucătoare din circuit. Are cel mai bun motor. Poate să alerge. Poate juca cinci ore dacă o lași, așa că, desigur, poate câștiga.

ADVERTISING

Kim Clijsters face o declarație neașteptată despre Emma Răducanu

Dar cred că, uneori, dacă joacă împotriva unei jucătoare care lovește puternic, cred că asta îi creează probleme. Totul depinde de tragerea la sorți, totul depinde de ziua respectivă, dar cred că este capabilă să facă asta. Poate învinge pe oricine se află pe tablou", a fost analiza făcută de Clijsters, retrasă din activitatea sportivă, pentru postul de televiziune EuroSport.

Halep va juca luni la US Open în fața Dariei Snigur din Ucraina, urmând ca în manșa secundă să dea piept cu învingătoarea dintre Magdalena Frech și Rebecca Marino.

Kim Clijsters vs Caroline Wozniacki Full Match | 2009 US Open Final

US Open este programat între 29 august și 11 septembrie.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!