Decizia luată de Gigi Becali după umilința suferită de FCSB în Danemarca: "Trebuie să scăpăm de ei"

Decizia luată de Gigi Becali după umilința suferită de FCSB în Danemarca: "Trebuie să scăpăm de ei"

Gigi Becali a oferit prima reacție după înfrângerea usturătoare suferită de FCSB la Silkeborg, în Conference League.

Finanțatorul lui FCSB anunță că intenționează să renunțe la mai mulți jucători care au evoluat aseară, însă fără a da nume.

Vezi lista ponturilor din Conference League

"Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta. Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri…", a tunat Becali pentru Fanatik.

"Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva. Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem", a adăugat finanțatorul "roș-albaștrilor".

Totodată, Becali anunță că FCSB va folosi titularii la meciul de săptămâna viitoare, de acasă, cu Silkeborg.

"La retur bag titularii. E normal. În toate meciurile de acasă vor juca titularii. În deplasare este obositor. Şi în orice situaţie, nu am cum să mai fac aşa ceva pentru că ne facem de râs. Este prea mare ruşinea", a conchis Becali.

5-0 este scorul cu care FCSB a pierdut în Danemarca și a ajuns pe ultimul loc în grupă.

Klynge (min.3), Kusk (min.8), Helenius (min.35 - penalti), Thordarson (min.58) și Adamsen (min.71) au punctat pentru Silkeborg.

Clasamentul în Grupa B după trei etape:

  1. West Ham 9p
  2. Anderlecht 4p
  3. Silkeborg 3p
  4. FCSB 1p

Săptămâna viitoare, FCSB va avea posibilitatea să-și ia revanșa în față danezilor, pe teren propriu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇