Decizia luată de FCSB după accidentarea lui Vlad Chiricheș

Decizia luată de FCSB după accidentarea lui Vlad Chiricheș

FCSB a anunțat o decizie importantă luată după accidentarea suferită de Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul central al echipei, în derby-ul cu Rapid.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că, dacă va putea, Chiricheș urmează să joace cu o mână în ghips, în cazul în care va avea nevoie de ghips, după ce a suferit o accidentare la antebraț.

Becali a spus că, în cazul în care nu va putea evolua cu mână în ghips, fundașul central se va întoarce pe teren abia la startul sezonului viitor.

”Să dea Dumnezeu să nu fie vreo fractură. Dar dacă e factură, asta e, ce putem să facem acum? Fractura sau nu o băgăm în ghips şi joacă aşa, joacă cu ghips. Şi dacă nu poate să joace cu mâna în ghips, o să-l avem în cupele europene şi gata. Dar totuşi, cum să dai fault invers când îi provoacă fractură?”, a spus Becali, la Prima Sport.

ADVERTISING

După ce a fost înlocuit în timpul derby-ului FCSB - Rapid 2-2, Vlad Chiricheș a mers la spital pentru a efectua investigații amănunțite, iar diagnosticul pus de medici a fost ruptură de ulnă, osul principal al antebrațlui, potrivit Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!