Decizia drastică luată de FC U Craiova după incidentele de la Sfântu Gheorghe

Decizia drastică luată de FC U Craiova după incidentele de la Sfântu Gheorghe

FC U Craiova a luat decizia de a disputa meciurile de pe teren propriu fără spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 22-a Superligii.

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;
Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

ADVERTISING

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele", se arată într-un comunicat al oltenilor.

ADVERTISING

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova a fost suspendat ca urmare a scandărilor xenofobe şi rasiste din tabăra suporterilor olteni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇