Darren Cahill, previziune certă în cazul lui Jannik Sinner

Darren Cahill, previziune certă în cazul lui Jannik Sinner

Antrenorul australian Darren Cahill crede că succesul lui Jannik Sinner la Australian Open i-a deschis apetitul tenismanului italian pentru alte victorii la turneele de Grand Slam, transmite Reuters.

Sinner, numărul 4 ATP, a cucerit duminică primul său titlu de Grand Slam, la Australian Open, după un meci de cinci seturi cu rusul Daniil Medvedev, în care a revenit de la 0-2 la seturi pentru a se impune cu 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3.

''Noi credem în Jannik, mereu am crezut. Este un tânăr special. Chiar şi modul în care loveşte mingea sună special. El absoarbe totul şi încearcă lucruri noi pe teren, vrea doar să fie mai bun. Sunt sigur că după această reuşită nu se va opri. Nu se va opri niciodată. Vrea să facă şi mai bine'', a declarat Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, după finala de la Melbourne.

ADVERTISING

Sinner, 22 ani, şi Carlos Alcaraz, 20 ani, sunt vârfurile noii generaţii care atacă supremaţia lui Novak Djokovic în turneele de Grand Slam. Alcaraz are deja două triumfuri de Grand Slam, iar Cahill crede că italianul merge pe urmele ibericului.

''Carlos a deschis drumuri pentru mulţi jucători tineri. Suntem recunoscători pentru asta. Este o încântare să-i priveşti jocul şi o încântare să-l priveşti pe teren. Aspirăm să fim la fel de buni ca el şi sperăm să fim într-o zi mai buni decât el, dar în acest moment îl urmărim pe Carlos şi vom continua să facem asta", a adăugat Cahill.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Jannik Sinner este cel de-al treilea jucător italian care câştigă un turneu de Mare Şlem, dar primul în ultimii aproape 50 de ani, după Adriano Panatta, care a cucerit trofeul la Roland Garros în 1976. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇