Daniel Bîrligea a primit o ofertă din Rusia și a dat răspunsul: "700.000 salariu"

Daniel Bîrligea a primit o ofertă din Rusia și a dat răspunsul: "700.000 salariu"

Daniel Bîrligea (24 de ani) a primit o ofertă din Rusia și a dat răspunsul pe loc, după ce i-a fost oferit un salariu impresionant.

Bîrligea a fost cumpărat de FCSB de la CFR Cluj cu aproximativ două milioane de euro, dar înainte să ajungă la campioana României a primit o ofertă din Rusia.

Un club din Rusia i-a pus pe masă un salariu impresionant pentru a semna, iar CFR-ului îi convenea oferta financiară, însă Daniel Bîrligea a refuzat. Atacantul a explicat de ce a făcut această alegere.

"(n.r. - după returul cu Pafos) Cei de la club m-au sunat să accept să plec în Rusia. Le spusesem de vreo 20 de ori cu două săptămâni înainte că nu vreau să merg în Rusia. Mi-au oferit bani mulți, dar nu am vrut. Pentru CFR era convenabil, pentru mine nu. Eram și supărat, nici nu voiam să mă transfer în Rusia. E vorba de situația de instabilitate de acolo. Nu poți face performanță pe o bază instabilă.

ADVERTISING

În Rusia era mai mult decât dublu, undeva la 6, 700.000 de euro pe an. Dar am refuzat din start Rusia, cum ți-am spus", a declarat Daniel Bîrligea, conform Fanatik.

Daniel Bîrligea a marcat de trei ori în cinci meciuri pentru jucate pentru FCSB după transferul de la CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!