Dan Șucu a dezvăluit primele speciale ale Rapidului pentru derbiul cu FCSB

Dan Șucu a dezvăluit primele speciale ale Rapidului pentru derbiul cu FCSB

Rapid va avea marele meci cu FCSB duminică seara, în deplasare, în runda curentă a Superligii, iar patronul Dan Șucu le promite jucătorilor o primă consistentă

Rapidistul îi va motiva suplimentar pe jucătorii de mâine, având în vedere că vicecampioana României este considerată de rivali cel mai puternic adversar și atunci când vine vorba de prime de joc.

Mai mult, rapidiștii își vor încasa banii imediat după partida de pe Arena Națională: „Noi avem acest sistem al premierilor încă de când am venit eu la Rapid. Exista și înainte. Eu nu m-am opus. Consider că jucătorii trebuie recompensați atunci când fac niște partide deosebite. Și acum, cu Universitatea Craiova, au avut o primă mare, cu patru zerouri. Dar acești bani se împart, bineînțeles, undeva la 27-28 de jucători.

ADVERTISING

Mai mult decât atât, ținând cont și de actuala conjunctură, că suntem la cinci puncte de FCSB, prima, pe lângă că era cea mai importantă împotriva FCSB-ului, va fi una cu adevărat specială pentru marele meci împotriva echipei de pe locul 1. Deci vor avea o primă mare. Vor avea o primă cum până acum nu au mai avut în acest campionat. O primă specială, băieții noștri și staff-ul. Da, repet, îmi va face mare plăcere ca această primă să plece din conturile mele a doua zi dimineață, după partida cu FCSB-ul”, a declarat Șucu la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

FCSB - Rapid va avea loc duminică seara de la 20,30, pe Arena Națională, meci LIVE pe SpotMedia.ro. FCSB are un punct avans peste CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!