Dan Petrescu și-a pierdut răbdarea cu Denis Alibec: "Nu se face așa ceva"

Dan Petrescu și-a pierdut răbdarea cu Denis Alibec: "Nu se face așa ceva"

Dan Petrescu l-a criticat în premieră public pe Denis Alibec de la transferul la CFR Cluj.

Antrenorul campioanei a acuzat nervozitatea lui Alibec și a explicat de ce l-a schimbat la pauza meciului cu AZ Alkmaar.

"Jucătorii care au galben și sunt nervoși, nu îmi place să îi țin în teren. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională. Nici la echipa națională nu are voie să facă așa ceva. Din păcate, el mai are de învățat multe. Sper să înțeleagă, el este vârful echipei naționale, este vârful lui CFR", a spus Dan Petrescu, potrivit Sport.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Petrescu a vorbit și despre meciul cu AZ Alkmaar, fiind de părerere ca CFR putea scoate mai mult.

"Cred că băieții nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol.. dacă era VAR sigur ar fi fost anulat. Am echilibrat jocul, nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun e atent și nu dă pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian are noroc, în loc de bară să fie gol. De acolo au făcut 2-0. E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri", a mai spus Petrescu.

ADVERTISING

Amintim că CFR Cluj a pierdut cu 2-0 meciul cu AZ Alkmaar din grupele Conference League.

CFR rămâne astfel ultima în clasament cu un singur punct acumulat în ultimele 4 meciuri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!