Dan Petrescu, revoltat după tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României: "Chiar nu înțeleg"

Dan Petrescu, revoltat după tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României: "Chiar nu înțeleg"

Dan Petrescu a răbufnit după ce CFR Cluj a fost repartizată să joace cu Universitatea Craiova în 16-imile Cupei României.

„Bursucul” nu înțelege cum campioana României poate să facă parte din urna a doua valorică.

"Am citit criteriile, s-a spus că cine a fost anul trecut în optimi sunt capi de serie, asta e regula la cupă și nu putem să-i certăm. E clar că e ciudat când vezi că ești în a doua rundă, ai luat campionatul și nu ești cap de serie, chiar nu înțeleg", a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Asta a fost decizia lor, echipa care a câștigat cupa joacă cu campioana în primul meci. Nu mi se pare logic, normal, dar dacă asta e Cupa României, trebuie s-o respectăm. E clar că meciul ăsta nu cade bine pentru noi, dar vom vedea cum îl vom trata", a adăugat noul tehnician al clujenilor.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se vor întâlni în 16-imile Cupei României la fotbal, într-o întâlnire care va avea loc pe 22 septembrie.

CFR Cluj a fost plasată în urna a doua valorică la tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României din cauza eliminării premature de anul trecut.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇