Dan Petrescu elogiază un jucător de la FCSB înainte de marele derbi cu rivala din București: „Este cel mai bun din România”

Dan Petrescu elogiază un jucător de la FCSB înainte de marele derbi cu rivala din București: „Este cel mai bun din România”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit într-o conferință de presă de unul dintre jucătorii celor de la FCSB, echipă pe care o va întâlni în meciul direct, derbiul de duminică seara din Liga 1, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 20.

Fostul jucător al Generației de Aur a ținut să își laude fostul elev, pe fundașul Paulo Vinicius, 37 de ani, acum stoper la FCSB.

„Sunt conștient de valoarea celor de la FCSB. Au atâtea talente, foarte mulți jucători buni și de atac și în apărare. În momentul de față, FCSB are cel mai bun fundaș central care a fost în ultimii 5 ani în România, a fost și aici”, a spus SuperDan, la conferința de presă dinaintea partidei.

ADVERTISING

Mihai Stoica surprinde: Pe cine consideră cel mai bun atacant din Liga 1

4 ani a stat Vinicius la CFR Cluj, înainte să fie achiziționat vara trecută de FCSB.

Două goluri și 16 meciuri a bifat până acum fundașul brazilian în tricoul roș-albastru.

CFR Cluj are 10 puncte avans față de FCSB, iar o victorie directă la București ar însemna practic un final de campionat mai mult decât liniștit.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!