Dan Petrescu, despre negocierile cu FRF: Nu mai depinde de mine

Dan Petrescu, despre negocierile cu FRF: Nu mai depinde de mine

Dan Petrescu a confirmat discuțiile cu Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer al României.

Tehnicianul lui CFR Cluj spune însă că pentru el este un subiect încheiat pentru moment deoarece mai are cinci meciuri de jucat în acest an cu campioana României și vrea să se concentreze pe aceste jocuri.

Totuși, Dan Petrescu a lăsat să se înțeleagă că ar accepta oferta naționalei, după meciurile din acest an cu CFR Cluj, însă nu depinde doar de el, făcând referire la clauza de reziliere pe care o are stipulată în contractul cu formația din Gruia.

ADVERTISING

"După cum știți, ieri am avut o întâlnire cu cei de la Federație, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să se termine campionatul, ca să vorbim la final, dar au insistat. Plus că patronul a fost informat, fără știința lui nu puteam să mă întâlnesc. Am vorbit cu ei și pentru mine subiectul este încheiat în momentul acesta", a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

"Mai sunt cinci meciuri și nu e normal să vorbim despre mine pentru că, dacă CFR pierde, o să se spună că n-am fost concentrat sau am distrus echipa. Eu sunt concentrat 100% la CFR, cinci meciuri, am contract trei ani, acum nu mai depinde de mine, depinde club, de patron. La orice altă întrebare o să zic next question, deci nu mă mai întrebăti, că degeaba mă întrebați", a adăugat "Bursucul".

Chindia - CFR | Petrescu: "Întâlnim o echipă bine organizată pe faza defensivă!"

Dan Petrescu (54 de ani) are o clauză de reziliere în valoare de aproximativ 400.000 de euro în contractul cu CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇