Dan Petrescu, dat de gol de agentul său. Unde vrea să antreneze

Dan Petrescu, dat de gol de agentul său. Unde vrea să antreneze

Liber de contract după ce s-a despărțit de CFR Cluj la sfârșitul anului trecut, Dan Petrescu încă nu și-a găsit un nou angajament.

Și, deși au fost vehiculate mai multe variante în ultimele săptămâni, inclusiv posibilitatea de a ajunge în Anglia, se pare că alta este prioritatea lui Dan Petrescu.

Potrivit agentului Nicolae Pârnău, două variante ar fi ȚSKA Moscova și Spartak Moscova, care acum se lupă pentru titlu în Rusia, după ce sezonul trecut au ratat calificarea in Champions League.

”Dan se simte foarte bine, se odihneşte după ce a plecat de la CFR Cluj. Există deja propuneri din Arabia Saudită, din Emiratele Arabe Unite, dar încă ne gândim.

ADVERTISING

Dar, aşa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este să se întoarcă în Rusia. Petrescu este pregătit să lucreze, dar nu depinde de noi. ŢSKA Moscova ar fi interesantă pentru el.

Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la această echipă. La fel ca la Spartak”, a spus Nicolae Pârnău pentru RIA Novosti, citat de Telekom Sport.

Dan Petrescu a fost aproape de a se înțelege cu Al Nasr, în această iarnă, dar înțelegerea a picat în cele din urmă.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇