Dan Petrescu dă afară doi jucători de națională de la CFR Cluj

Dan Petrescu dă afară doi jucători de națională de la CFR Cluj

Antrenorul campioanei CFR Cluj este hotărât să continuie curățenia de vară și vrea să mai dea afară încă doi jucători, e vorba de doi jucători convocați deja la loturile naționale.

Dan Petrescu dorește să îi dea afară pe Florin Ştefan şi Valentin Costache, doi internaționali de tineret care din sezonul viitor nu mai sunt eligibili pentru regula Under 21 și pot pleca.

Fostul jucător de la Chelsea i-a anunțat deja pe cei doi jucători că nu mai intră în vederile sale, după cum a anunțat cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

CFR Cluj a plătit celor de la Dinamo 700.000 de euro pentru Vali Costache în 2018, în timp ce Ștefan a venit liber de contract în Ardeal, după ce a terminat contractul cu Sepsi OSK.

În această vară au plecat opt jucători de la campioana României: Otto Hindrich (Kisvarda), Runar Mar Sigurjonsson (liber), Rareş Ispas (liber), Daniel Paraschiv (liber), Billel Omrani (liber), Mateo Susici (liber) şi Kristian Dimitrov, respectiv Cristi Neguţ care se vor întoarce la Hajduk Split şi Chindia Târgovişte după ce le-au expirat împrumuturile.

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie

  • Meci 51 Spania – Anglia (Berlin, 22:00)

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!