Dan Petrescu, atacat de un fost internațional român

Dan Petrescu, atacat de un fost internațional român

Dan Petrescu este pus la zid de un fost jucător al lui CFR Cluj, Ionuț Rada.

Rada îl condamnă pe Dan Petrescu pentru că a renunțat la George Țucudean, dar si pe oficialii grupării din Gruia pentru că nu plătesc la timp salariile.

“Este rușinos că s-a ajuns c o echipa care face atâtea puncte în Europa să fie din nou amenințată de întârzierea plații salariilor. Țucudean a fost golgheterul echipei doi ani, a fost la națională și acum pleacă pe ușa din dos. Conducerea și antrenorul s-au văzut cu sacii în căruță și apoi nu l-au mai respectat. Nu așa îi arăți respect unui jucător, trebuie să îl înțelegi atunci când traversează o perioada grea în viață personala. E ciudat să nu tii un atacant precum Țucudean, în condițiile în care finalul de campionat vă fi foarte greu. Dacă era un jucător mai puțin important, înțelegeam să nu i se prelungească înțelegerea până la finalul sezonului. Dar cu Tucudean trebuia să se ajungă la un numitor comun, totuși e golgheterul din ultimele doua sezoane.

Nu am jucat alături de el, dar îmi amintesc golurile importante pe care le-a marcat și prin care a adus titluri la Cluj. Nu poți uita ce au făcut anumiți jucători pentru club, nu te poți concentra doar pe partea financiara. Sunt jucători care vin din străinătate, care fac numai prostii și conducătorii se plâng. Poate este o compensație, pentru că oamenii de calitate nu sunt respectați de către cluburi. Lucrurile de genul asta se întorc împotrivă ta"

Ionuț Rada, la ProX
ADVERTISING

Contractul lui George Țucudean cu CFR Cluj s-a încheiat la sfârșitul lunii iunie.

2010-2015 e perioada în care Ionuț Rada a jucat pentru CFR Cluj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇