Dan Petrescu anunță că vrea să-și dea demisia de la CFR Cluj: "Nu are rost să mai stau"

Dan Petrescu anunță că vrea să-și dea demisia de la CFR Cluj: "Nu are rost să mai stau"

Dan Petrescu a anunțat că este gata să plece de la CFR Cluj după meciul cu FC Argeș.

Petrescu a dezvăluit că nu mai tolerează nemulțumirile existente la adresa sa și intenționează să își dea demisia.

"Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League. Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate…

L-am sunat pe patron. I-am zis să ne întâlnim și să vorbim după meciul cu Piteștiul. Indiferent ce se va întâmpla voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. Nu-mi va lua nimeni rezultatele. Nu mi-e frică de nimeni!”, a spus Dan Petrescu potrivit Gsp.ro.

ADVERTISING

Apoi, Petrescu a afirmat că nu înțelege nemulțumirile existente la adresa sa.

„Eu nu înțeleg în niciun fel de unde vine această presiune. În primul an am câștigat campionatul și am plecat. Am revenit, am luat iar campionatul, poate nu era meritul meu în întregime. Apoi am dus echipa în grupele Europa League, am mers până în primăvară.

Anul următor am câștigat iar campionatul, iar am mers în grupele Europa League, dar nici atunci nu era lumea mulțumită. După 6 luni au fost probleme, am plecat, iar m-am întors, iar m-au chemat. Am luat din nou campionatul, iar am ajuns în grupe.

ADVERTISING

Băi băieți, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate și să meargă în grupele europene, nicio problemă, eu plec! Mai mult decât să iau campionatul și să duc echipa în grupe nu pot face. Poate vine altul și ia Champions League sau ajunge în grupe. Nu înțeleg de unde vine această presiune”, a „tunat” Petrescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!