Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului cu Craiova: "Doamne ferește! Nici în Tanzania nu vezi așa ceva"

Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului cu Craiova: "Doamne ferește! Nici în Tanzania nu vezi așa ceva"

Dan Petrescu „a luat foc” după ce a auzit că nu va putea sta pe bancă la meciul pe care CFR Cluj îl va disputa cu Universitatea Craiova în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Tehnicianul campioanei spune că nu mai înțelege nimic din regulament și este convins că nici măcar în Tanzania nu există așa ceva.

"Nu mai înțelege nimeni regulamentul ăsta din România, dacă voi îl înțelegeți… Ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, ni s-au luat galbenele la jucători. Galbenele antrenorilor nu s-au luat. Doamne ferește", a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

"Dacă-mi spune și mie cineva… Nu mai înțeleg nimic. Cum e posibil ca galbenele la fotbaliști să se șteargă, iar la antrenori, nu? Ne-ați luat și puncte, și goluri, măi, băieți, măcar lăsați-ne și pe noi să stăm pe bancă. Nu? Astea sunt reguli care nici măcar în Tanganyika nu există, în Tanzania. Dacă=mi găsești regula, îți zic 'mă scuzați, am greșit'. Dar nu există. Asta e", a adăugat "Bursucul".

Dan Petrescu va absenta de la meciul cu Universitatea Craiova din cauza cumului de cartonașe galbene.

Antrenorul în vârstă de 54 de ani ar fi trebuit să lipsească de la meciul precedent, cu FC Argeș, însă LPF a omis să anunțe gruparea din Gruia.

ADVERTISING

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va avea loc mâine seara, de la ora 20:30.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇