Dan Petrescu a răbufnit: "Doamne, ferește, ce se întâmplă în România. Nu mai pot să tac"

Dan Petrescu a răbufnit: "Doamne, ferește, ce se întâmplă în România. Nu mai pot să tac"

Dan Petrescu consideră că echipa sa, CFR Cluj, este cea mai dezavantajată echipă din play-off-ul Ligii 1.

„Bursucul” e convins că sunt interese pentru ca Universitatea Craiova să câștige titlul.

"Doamne, ferește, ce se întâmplă în România. Mi se pare incredibil, sincer. Se vede interesul și cine trebuie să câștige campionat? Cum e posibil? Hațegan arbitrează CFR-ul azi și Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus. De două ori pe Popa și de două ori pe Hațegan. Am avut și azi încă două penalty-uri. Au fost și șapte faze dubioase. N-am primit mai nimic, decât un penalty pe care nu avea cum să nu-l dea.

Am fost cei mai dezavantajați în acest play-off, mă aștept la arbitraje împotriva noastră și de acum încolo. Ar trebui să ne lase în pace arbitrii, îmi pare rău s-o zic. Nu mai pot să tac. S-au întâmplat multe în cele șapte meciuri de play-off. Cine ne va arbitra cu FCSB? Vor decide ce-i mai bine pentru Craiova! Craiova, dacă va fi arbitrată așa, nu va avea probleme. Două penalty-uri clare pentru FCSB, i-a rupt tricoul lui Man și n-a văzut nimeni…

Sincer vă spun, nu mă aștept ca Universitatea să se mai împiedice. E puternică din toate punctele de vedere. Doar noi putem să îi mai încurcăm. Sigur FCSB va dori să câștige cu noi, indiferent ce zice patronul. S-a plictisit lumea de CFR"

Dan Petrescu, potrivit Digi Sport
ADVERTISING

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj ocupă locul doi în clasamentul din play-off-ul Ligii 1, la un punct în spatele primei clasate, Universitatea Craiova.

Cele două echipe se vor întâlni în meci direct în ultima etapă, la Craiova.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇