Daily Mail anunță că Simona Halep n-ar fi putut juca la Wimbledon chiar dacă nu era accidentată

Daily Mail anunță că Simona Halep n-ar fi putut juca la Wimbledon chiar dacă nu era accidentată

Simona Halep ar fi fost, cel mai probabil, forțată să se retragă de la Wimbledon.

Daily Mail anunță că Simona n-ar fi putut juca la Grand Slam-ul britanic chiar dacă era aptă din punct de vedere fizic!

Tenismena noastră a fost contactată de autorităţile sanitare britanice și informată că în avionul cu care a călătorit la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu coronavirus!

Conform protocolului, Simona ar fi fost obligată să se autoizoleze timp de 10 zile și ar fi ratat, cel mai probabil, cel de-al treilea Grand Slam al anului.

ADVERTISING

"Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid câteva zile mai tărziu. Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit", a scris Darren Cahill pe rețelele de socializare.

Într-o situație similară s-a aflat Johanna Konta, nevoită să se retragă de la Wimbledon după ce a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep a anunțat, săptămâna trecută, că nu poate evolua la ediția din acest an de la Wimbledon deoarece nu s-a refăcut după accidentarea suferită în luna mai la Roma.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!