Cum vrea Turcia să pună mâna pe Enes Sali, convocat la naționala mare a României la doar 15 ani

Cum vrea Turcia să pună mâna pe Enes Sali, convocat la naționala mare a României la doar 15 ani

Enes Sali a fost convocat la naționala mare a României la doar 15 ani, însă Turcia speră să-l facă să se răzgândească și să evolueze pentru naționala Semilunei.

Yuksel Yesilova, fost preparator fizic la FCSB, a acordat un interviu în presa din Turcia în care a anunțat că Galatasaray se află pe urmele mijlocașului de la Farul Constanța.

Yesilova le-a transmis turcilor și că ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Sali să joace pentru naționala Turciei.

"Ceea ce știu e că Galatasaray îl vrea pe Enes Sali. Seamănă cu Hagi, are chiar potențialul său", a spus Yesilova pentru presa din țara sa.

ADVERTISING

"Trebuie să facem un efort și să-l convingem pe puști să joace pentru naționala Turciei. Are un picior stâng grozav", a adăugat acesta.

La doar 15 ani, Enes Sali a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile de luna aceasta ale naționalei României cu Islanda și Liechtenstein, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Născut în Canada, din părinți români de etnie turcă, Enes Sali a ajuns la doar 11 ani la juniorii Barcelonei, de unde a fost adus în 2018 la Academia lui Gheorghe Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe 13 septembrie, Sali a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat în Liga I, la 15 ani, șase luni și 21 de zile, după ce a înscris ultimul gol într-o victorie cu 5-0 împotriva Academicii Clinceni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇